Hoe werkt de BronCodeStoel?

De BronCodeStoel bezit een bepaalde energie, en frequentie/trilling, waardoor je negatieve herinneringen en oude patronen uit je systeem kunt halen. Door deze oude patronen maken we steeds dezelfde keuzes en helaas met steeds dezelfde uitkomst. De Stoel helpt je dit patroon te doorbreken om weer in je eigen oorspronkelijke energie te komen. Hierdoor kunnen er bepaalde fysieke en mentale beperkingen minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

BronCodeStoel

De BronCodeStoel zet het lichaam aan tot het lozen van afvalstoffen en het vrijmaken van emotionele blokkades. Belastende herinneringen en angsten uit het verleden worden verandert of gewist

De stoel is een krachtplek met een levende lichtmatrix, die je helpt om je trillingsfrequentie en je bewustzijn te verhogen. Door unieke werking van de stoel wordt oude balast moeiteloos losgelaten. De Stoel helpt je om te revitaliseren, in balans te komen en in je eigen kracht te gaan staan. De energie stemt zich af op de persoon in de stoel, je krijgt precies dat wat je nodig hebt en in dat moment aankan.

De getalsymbolieken die in de Bron-Code verwerkt zijn werken onder andere harmoniserend, vitaliserend en genezend op de chakra’s, de organen, de meridianen en het endocriene klierstelsel.